NoiStop Steel

Noistop steel, de ideale geluidswand

Noistop steel is een smal geluidsscherm wat makkelijk zelf te plaatsen is. De Noistop steel is zeer geschikt om gebruikt te worden langs wegen of in de tuin. Tegen de Noistop kan je klimplanten laten groeien zodat je alsnog een natuurlijke begrenzing in de tuin krijgt.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

NoiStop Green

De NoiStop geluidsschermen worden veel toegepast in tuinen die liggen langs doorgaande wegen, treinrails of drukbezochte plaatsen, zoals grote speelplaatsen. De NoiStop Green geluidsschermen bestaan uit steenwol dat bijeen wordt gehouden door gaas van UV-werend polyethyleen. Deze worden ingeklemd door een raster van gegalvaniseerd staal. Deze NoiStop Green geluidsschermen gaan geluidsoverlast tegen. De NoiStop Green schermen zorgen over het algemeen voor een reductie van meer van 50% van de beleefde geluidssterkte.

Plaatsen van de NoiStop Green geluidsschermen

De NoiStop Green schermen kunnen gestapeld worden tot de gewenste hoogte. Let op dat je niet de NoiStop isolatietape vergeet mee te bestellen bij de NoiStop Green schermen. Deze moeten tussen twee schermen komen om de schermen luchtdicht te maken. De NoiStop Green schermen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

 

NoiStop plaatsen

Wacht a.u.b.