QuickHedge zonder raster

QuickHedge zonder raster

QuickHedge levert kant-en-klare haagelementen van 100 cm breed. De hagen worden gekweekt op de beste grond en hebben een buitengewoon sterk wortelstelsel. Deze wordt regelmatig met grote precisie ondersneden en vormt zo een compacte, goed vertakte wortelkluit. De hagen zonder plantrek zijn stevig genoeg om zelf te blijven staan. Let op: Deze hagen zijn 150 kg per stuk en zullen dus geplaatst moeten worden met een kraantje bijvoorbeeld. QuickHedge hagen zijn te plaatsen in één dag en zorgen direct voor privacy.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

QuickHedge kant-en-klaar hagen zonder raster

QuickHedge levert net als Mobilane kant-en-klare hagen. Dit zijn al volgroeide hagen die je enkel nog maar op de juiste plaats hoeft te zetten en daarna profiteer je direct van de gewenste privacy. De QuickHedge hagen zijn allemaal 100 cm breed en - anders dan bij de Mobilane hagen - heb je er geen bevestigingsmaterialen voor nodig. Deze QuickHedge zonder raster wegen allemaal 150 kg per stuk. De hagen dienen dan ook met behulp van een kraan geplaatst te worden. Om de hagen eenvoudig aan een kraan te bevestigen kun je gebruik maken van het plantrek dat je bij ons kunt ophalen om de hagen te plaatsen met behulp van een kraan. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijg je de betaalde borg van ons terug. 

 

QuickHedge levert zeer uiteenlopende soorten kant-en-klare heggen. Van de rode beuk tot de taxus (in verschillende maten leverbaar) en van de blauwe druif tot de amberboom.

Wacht a.u.b.