Bezorgen, plaatsen en levertijd

BEZORGEN

Kantenklaarhagen.nl levert uw bestelling binnen 1 week na ontvangst van uw betaling. Leveringen buiten Nederland worden meestal iets later geleverd. U kunt in het bestelproces aangeven op welke dag de levering het beste bij u uitkomt.

 
 Besteld en betaald op:  Leveren mogelijk op as:
   
  Maandag ->  Donderdag
  Dinsdag ->  Vrijdag
  Woensdag ->  Dinsdag (voor 15:00 uur eventueel vrijdag)
  Donderdag ->  Dinsdag
  Vrijdag ->  Woensdag
  Weekend ->  Woensdag

* bovenstaande tabel geldt voor kant-en-klaar hagen en toebehoren.

Aflevering

De levering gebeurt door een externe transporteur met een grote vrachtwagen. De chauffeur zal proberen om de pallet(s) zo ver mogelijk op de oprit te zetten.
Er worden geen pallets tot achter in de tuin - of andere plekken - gebracht. U moet ze zelf naar de juiste plek vervoeren. Het is dus verstandig om eventueel hulp in te schakelen voor de hagen van de pallet te halen en naar de achtertuin te brengen indien nodig.

Goede service

  1. Gewoon telefonisch bereikbaar op een normaal telefoonnummer.
  2. Direct iemand aan de telefoon die verstand heeft van de materialen, en hoe te plaatsen.
  3. U kunt bij het afrekenen onder punt 4 "verzendwijze" aangeven welke dag het mogelijk is dat u de goederen geleverd wilt hebben.  Soms kan het na telefonisch overleg nog iets eerder als u vroeg op de dag bestelt. Neemt u hiervoor even contact met ons op.

Veilig betalen

Betaal mogelijkheid in uw eigen bankomgeving middels Ideal. Verder mogelijkheid tot vooruit betalen en met creditcard via Paypal. Allle mogelijkheden zijn volledig veilig.

Direct resultaat

Als u eenmaal uw bestelling heeft geplaatst, dan leveren wij volgens afspraak en heeft u in een handomdraai een prachtig groene erfafscheiding, een groen dak, of een mooi geluidsscherm.

BESTELLING ZELF AFHALEN

Alleen mogelijk als dit is aangegeven bij het product.

PLAATSEN

U kunt de hagen zelf plaatsen of laten plaatsen.

Bij het selecteren van de kant en klaar haag kunt u kiezen om de haag door ons  te laten plaatsen. U kunt dan de postcode ingeven en u ziet direct wat het kost om de haag door ons te laten plaatsen. Bestel deze optie direct mee in uw winkelmandje en na ontvangst van uw bestelling nemen wij conact op om een dag van plaatsing met u te bespreken. Plaatsing gebeurt normaal gesproken binnen 2 weken na ontvangst bestelling.

Bezorging:

Wij leveren in Nederland en Belgie. Wij informeren u wanneer de levering plaats vindt.

Nog vragen? Mail ons gerust op verkoop@kantenklaarhagen.nl of bel ons op telefoonnummer 078-6990173