NoiStop

Geluidsschermen van NoiStop

Direct rust, privacy en veiligheid? Geen claxonnerende auto’s, zoevende treinen of schreeuwende schoolkinderen meer? De schermen van NoiStop houden niet alleen het geluid tegen, maar absorberen het ook. Het lawaai neemt af met 8 tot 12 dB. Dit betekent een halvering van het geluid!

 

Kantenklaarhagen.nl biedt twee verschillende soorten schermen van NoiStop: de Steel en Wood-schermen. De schermen zijn 45 tot 100 centimeter hoog. Je kunt de schermen stapelen om de gewenste hoogte te krijgen. De NoiStop Steel heeft een gegalvaniseerd stalen raamwerk, waardoor klimplanten gemakkelijk omhoog klimmen. De NoiStop Wood is een mooie houten schutting in Scandinavische stijl met een kern van steenwol.

 

Alle Noistop elementen die je hieronder ziet kun je direct bestellen. Heb je vragen over de schermen? Bel ons op 078-6990173 of mail naar verkoop@kantenklaarhagen.nl. Kijk hier voor meer informatie over Noistop.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Noistop geluidswand om geluid te weren uit je tuin

Noistop is een geluidswand welke makkelijk zelf te plaatsen is en goed toepasbaar is in een omgeving met wat minder ruimte zoals bijvoorbeeld in de gewone tuin. Deze geluidswand is door de verschillende leverbare maten zelf in hoogte op te bouwen. De Noistop panelen zijn er in hout (de Noistop Wood) en in staal (de Noistop Green). Als je de Noistop geluidswand plaatst zul je een behoorlijke geluidsreductie realiseren. Voor meer technische informatie over Noistop kijk je hier.

 

NoiStop plaatsen

 

Wacht a.u.b.