Top 7 natuurlijke schuttingen van kant en klaar hagen

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh Kant en klaar haag in hardhouten bak (120x180) Polyester plantenbak met kant en klaar haag Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm  bxh Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar - 120x155 cm. bxh hedera helix glacier

Wil jij een mooie natuurlijke schutting? Een kant en klaar haag is de ideale oplossing. Er zijn veel verschillende soorten kant en klaar hagen. Op deze pagina hebben we onze top 7 kant en klaar hagen neergezet. Je vindt hier informatie over het monteren van de hagen, de eigenschappen en het onderhoudt van de hagen.

1. Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner

Deze haag is erg populair. Deze haag kan je in de winter laten staan en behoudt het hele jaar zijn groene kleur. het blad van de haag is donkergroen met lichte nerven. Deze haag kan kleine insecten aantrekken en soms vogels. Er is een video gemaakt over hoe je de haag kan plaatsen. De haag moet 2 keer per jaar goed gesnoeid worden, verder heb je er geen onderhoud aan. De beste maanden om deze haag te snoeien zijn eind juni en eind september.

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh kant en klaar haag Hedera helix woerner 100 cm.

Kant en klaar haag in hardhouten bak (120x180)

 

2. Kant en klaar haag in hardhouten bak

Deze haag is kan geplaatst worden in je tuin, balkon etc. je kan onder de bak van de haag wieltjes laten zetten. Het overtollige water van de plantenbak gaat door de planken door en zal dus niet in de plantenbak blijven zitten. Je kan bij deze kant en klaar haag kiezen uit drie haagsoorten, de Hedera Helix Woerner, de Carpinus betulus of de Euonymus. Bij deze verschillende haagsoorten horen verschillende maten, deze zie je bij het product zelf ook staan.

3. Kant en klaar haag in polyester bak

Deze haag is ideaal voor op je balkon. Deze haag wordt geleverd met grond in de bak, maar de plaatsing moet je zelf doen. Verder is de bloembak standaard in de Ralkleur 7021, dit is antraciet-zwart. Je kan kiezen wat voor haagsoort je wilt hebben. De keuze is tussen de Hedera Helix woerner of de Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket.

Polyester plantenbak met kant en klaar haag 

4. Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket

Je hebt deze Euonymus Dart’s Blanket kant en klaar haag in verschillende hoogtes. Je hebt de haag in 120 x 100 cm, 120 x 180 cm en 120 x 220 cm. Als je het lastig vindt om te berekenen hoeveel hagen je nodig hebt, kan je de rekenmodule gebruiken die bij het product zelf staat. Om deze haag te bevestigen heb je palen nodig, je kan kiezen tussen houten palen en ijzeren palen. Zie je het niet zitten om de haag zelf te plaatsen? Er is altijd een mogelijkheid bij het product zelf om het door ons te laten doen. Ook bij deze haag moet je de haag 2 keer per jaar goed snoeien. De beste maanden om dit te doen zijn eind juni en eind september. De haag kan overal staan, of de haag nou in de zon staat of in de schaduw.

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm  bxh Eunoymus 120x180 cm

5. Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar

Deze haag is ideaal voor in de zomer, maar ook voor in de winter. In de winter blijft de haag mooi groen. Het planten van de haag is vrij eenvoudig. Je graaft een sleuf waarin je de haag kunt planten. Dan sla je een paal naast de sleuf en monteer je de haag met de bij te bestellen beugels. Je kan zelf kiezen of je houten palen of stalen palen wilt. Je zou de haag ook nog tegen een muur kunnen plaatsen, dit doe je met speciale muurbeugels die je kunt bijbestellen.

Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar - 120x155 cm. bxh Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar - 120x155 cm. bxh

hedera helix glacier

6. Hedera helix glacier

Deze Hedera glacier behoudt zijn blad het hele jaar. Het blad is groen bont. Het plaatsen van deze haag gaat hetzelfde als bijvoorbeeld de Pyrcacantha. Als je precies wilt lezen of zien hoe je de haag moet monteren kan je bij het product zelf kijken, hier staat een kleine uitleg en word je doorverwezen naar de video over het plaatsen van de haag.    

 

kant en klaar haag green ripple7. Hedera helix Green ripple

Ook aan deze haag heb je weinig onderhoudt. Je hoeft deze haag maar 2 keer per jaar te snoeien. Bij deze haag geldt ook dat je in de maanden eind juni en eind september de haag het beste kan snoeien. Doordat je de hagen 2 keer per jaar snoeit komen er geen giftige besjes in de haag en blijft het blad mooi.