3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 113.00 -  174.00
 174.00
 113.00
Overige hagen

Diverse kant en klaar hagen

Naast de Hedera hagen en de Haagbeuk, vind je op Kantenklaarhagen.nl ook nog andere hagen. Zo hebben wij twee verschillende groottes van de Euonymus Dart's Blanket, ook wel de Kardinaalsmuts genoemd. De Kardinaalsmuts kleurt in de herfst en winter mooi oranje/rood. Daarnaast verkopen wij ook de Pyracantha Dart's Red die ook wel de Vuurdoorn wordt genoemd. De Vuurdoorn is perfect wanneer je inbrekers buiten de deur wil houden.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 100 cm bxh

   113.75
  Voorjaar 2024
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 2. Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

   173.95
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 3. Kant en klaar haag Pyracantha Dart’s Red (Vuurdoorn) 120x155 cm

   172.50
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
items per page

De Vuurdoorn als kant en klaar heg

De Pyracantha Dart’s red, ofwel de Vuurdoorn haag, is een fijne haag om indringers af te schrikken. De Vuurdoorn blijft in de winter mooi zijn groene kleur behouden, heeft rode besjes en grote stekels. De Vuurdoorn is goed bestand tegen ziekten, maar wel een wat langzamere groeier dan Hedera soorten. Alsnog groeit de Vuurdoorn redelijk snel.

 

De Vuurdoorn is op dezelfde eenvoudige manier te planten zoals de Hedera hagen. Je graaft een sleuf waar de Vuurdoorn in komt te staan, slaat hardhouten of ijzeren palen in de grond en daarna bevestig je de Vuurdoorn hagen met de bij te bestellen beugels aan de palen. Het is belangrijk om de haag voldoende water te geven in het jaar na het planten.

 

De Vuurdoorn is bij Kantenklaarhagen.nl alleen leverbaar in het formaat 120x155 cm (breedte x hoogte). De Vuurdoorn is volledig tot hoogte begroeid wanneer je hem besteld en hij wordt vers vanaf de kwekerij bij jou thuis geleverd. Bestel de Vuurdoorn hier

Kardinaalsmuts als tuinafscheiding

De Euonymus Dart's Blanket, ofwel de Kardinaalsmuts, is ook een populaire haag om te gebruiken als tuinafscheiding. De Kardinaalsmuts groeit langzamer dan de Hedera Helix soorten en is daardoor ook schaarser. De Euonymus verkleurt in het najaar zijn bladeren van groen naar oranje/rood. De Kardinaalsmuts is daarnaast wat gevoeliger voor temperatuurschommelingen en schommelingen qua luchtvochtigheid. Wel is de Euonymus goed bestand tegen ziekten. 

 

Op Kantenklaarhagen.nl vind je de Euonymus in twee verschillende formaten: Euonymus 120x100 cm (BxH) en Euonymus 120x180 cm (BxH).